• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  • Paleta 1 Paleta 1
  • Paleta 2 Paleta 2
  • Paleta 3 Paleta 3

  Ko smo mi

  BgCoolArt, online platforma za prodaju, prezentaciju i edukaciju, je jedan od projekta koji je nastao u BgCoolStudio kreativnom timu, sa željom da se lepa umetnost, remek dela slikarstva afirmišu I šire kroz publiku.
  Naše dugogodišnje prisustvo u sferi digitalnih tehnologija kao I poznastvo sa umetnicima, štamparijama, kreativnim I poslovnim ljudima dalo je šansu da se napravi ova online platforma I na taj način omogući svim ljubiteljima umetnosti da imaju reprodukcije remek dela velikih majstora slikarstva , po povoljnim cenama i u vrhunskom kvalitetu.
  U slučaju da imate neke specifične zahteve , želite konsultaciju, preporuku ili imate nekih primedbu molimo Vas da nas kontaktirate na :

  BgCoolStudio
  www.bgcoolstudio.com
  e mail: privatelabelserbia@gmail.com
  tel : +38169640706

  Izbor remek dela

  Prilikom odabira dela rukovodili smo se sledećim faktorima:
  - popularnost remek dela
  - format koji odgovara karakteristikama štampača
  - kao najvažnije , dostupnost kvalitetnih fajlova originalne slike sa visokom rezolucijom neophodnom za kvalitetnu štampu

  Način izrade

  Visok kvalitet je izrade je naš primarni zadatak a samim tim I zadovoljstvo klijenata. U tom smislu u konsultaciji sa stručnjacima došli smo do sledećih parametara koji su standard naše izrade:
  - Izbor najkvalitetnijeg “source”-a - fotografije remek dela u najboljoj rezoluciji , analiza iste sa svim tehničkim aspektima ( autentičnost, da li se vide potezi četkice, detalji canvasa I sl). Prilagodjavanje ORIGINALNIM dimenzijama slike .
  - Štampa na ploteru visokog kvaliteta štampe, primarno Hewlett Packard , sa postojanim I kvalitetnim bojama koje daju bogat kolorit I verno prenose detalje, boje I nijanse na CANVAS platno koje je renomiranog Italijanskog proizvodjača gustine 320 mg/m2, specijalno prilagodjen za štampu na ploteru, Sušenje par sati.
  - Nakon štampe platno se premazuje u dva sloja prvo nitro lakom a nakon toga akrilnim UV lakom čime se štiti od atmosferskih uticaja , sredstava za održavanje I tako postiže trajnost , sjaj i podiže kvaliet štampane slike.
  - Tako pripremljena slike se postavlja I zateže u blind ram , dimenzija 3.4 x 4 cm tzv "kocka" , čime se postiže najbolji vizuelni efekat . Preporuku za ovu vrstu I dimenziju blind rama su dali slikari, uramljivači kao I anketa koju smo sproveli .
  - Platno se pričvršćuje sa zadnje strane blind-rama heftalicom, poledjina rama pokriva papirnom trakom tako da uramljivanje nije neophodno. Gotova slika poseduje sistem za “vešanje”, i može odmah da se izloži u bilo kom ambijentu.

  Napomena: Štampanje se izvodi u tzv “mirror edge “ efektu tj. za bočne ivice prenet je deo slike kao lik u ogledalu , čime se dobija poboljšani vizuelni efekat , slika na zidu se vidi iz svih uglova .

  POJEDINE SLIKE Renoara, Rembrandta, Sinjaka, Manea čije su ORIGINALNE dimenzije veće od kapaciteta i mogućnosti štampanja smo prilagodili tako da se rade u proporcionalnim dimezijama a dužina kraće stranice je 95 cm. Primer : Renoar - Kišobrani, dimenzije originalne slike 114.9 x 180.3 cm , naša reprodukcija je uradjena u formatu 95 x 149 cm .
  Ideja nam je bila da Vam ne uskratimo mogućnost da posedujete ova remek dela.

  Loading...